Køkken planer

Køkkenet er fra den gang hvor folk bare var mindre, så bordpladen er i en højde på 80 cm, det er meget mørkt pga. mørke gulve og lofter og det er gamle hvidevarer med gamle elementer, så kort sagt – det er tid til et nyt køkken.

Væggen indtil stuen bliver væltet for at skabe mere lys ind til køkkenet plus at give noget køkkenalrum stemning. Vinduet bliver hævet og gjort mindre så det passer til den nye højde på bordpladen. Og så kommer der selvfølgelig nye elementer og hvide varer.

Her er tegninger af hvordan køkkenet kommer til at se ud:

Kitchen_drawing_1 Kitchen_drawing_2

Dette indlæg blev udgivet i Huset, Køkken. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Køkken planer

  1. Celina skriver:

    Hvor ser det fint ud!! 🙂 skal du have sort vask? Hvem endte du så med at bestille køkken hos?

  2. Tomas skriver:

    Yep, sort silgranit vaks 🙂 Og det hele er bestilt hos Vordingborg køkkenet.

Der er lukket for kommentarer.