Spartlet, slebet og gulv fjernet

I denne weekend blev der lavet en masse i det lille værelse.
Væggene er blevet færdigspartlet og derefter slebet. Der er nogle enkelte steder på væggen hvor det ikke er helt tørt endnu, så de steder mangler naturligvis også at blive slebet. Det er dog marginalt hvad der mangler, der gør dog at der ikke bliver primet på væggen endnu.
Derefter blev gulvet så fjernet. Nedenunder er der gulvspånplader, som desværre en enkelt sted er ramt af skimmelsvamp og gulvet bugter sig og er slet ikke plant. En lille illustration af hvor meget det sejler kan ses på det ene billede hvor to dele af en tommestok kan skubbes ind under afretterbrættet lagt på gulvet.
Det betyder jo formentlig at undergulvet skal skiftes. Om strøerne også skal skiftes ligesom i køkkenet må jeg afvente og se til der bliver åbnet.

20131124-161726.jpg

20131124-161735.jpg

20131124-161744.jpg

Dette indlæg blev udgivet i Lille Værelse. Bogmærk permalinket.